DISCLAIMER

Presibel N.V.
Veldenstraat 14
2470 Retie (B)

Zetel van de Venootschap:
Presibel N.V.
Veldenstraat 14
2470 Retie (B)
BE0442503904

Contact:
Tel: +32 (0) 14 37 22 22
E-mail: info@presibel.eu

Directie:
Zaakvoerder: Dirk Spooren

Aansprakelijkheidsuitsluiting

Aansprakelijkheid voor inhoud

De inhoud van onze pagina’s is met uiterste zorgvuldigheid tot stand gebracht. Wij kunnen echter geen aansprakelijkheid voor de correctheid, volledigheid en actualiteit van de gegevens accepteren. Als aanbieder van diensten zijn wij conform § 7 lid 1 TMG volgens de algemene wetten verantwoordelijk voor eigen inhoud op deze pagina’s. Wij zijn echter conform §§ 8 t/m 10 TMG als aanbieder van diensten niet verplicht om overgedragen of opgeslagen vreemde informatie te controleren of om onderzoek te doen naar omstandigheden die wijzen op een illegale activiteit. Verplichtingen tot verwijdering of blokkering van het gebruik van informatie volgens de algemene wetten worden hierdoor niet aangetast. Een hierop betrekking hebbende aansprakelijkheid is pas mogelijk vanaf het moment dat een concrete schending van het recht bekend is. Wanneer desbetreffende rechtsschendingen bekend worden, zullen wij deze inhoud per ommegaande verwijderen.

Aansprakelijkheid voor links

Ons aanbod bevat links naar externe websites van derden; op de inhoud daarvan hebben wij geen invloed. Daarom kunnen wij voor deze vreemde inhoud ook geen aansprakelijkheid accepteren. Voor de inhoud van de doorgelinkte pagina’s is altijd de desbetreffende aanbieder of exploitant verantwoordelijk. De doorgelinkte pagina’s zijn op het moment van doorlinken gecontroleerd op mogelijke rechtsovertredingen. Illegale inhoud was op het moment van het doorlinken niet herkenbaar. Er kan echter niet in redelijkheid worden verlangd dat de doorgelinkte pagina’s zonder concrete aanknopingspunten voor een rechtsovertreding permanent op inhoud worden gecontroleerd. Wanneer rechtsschendingen bekend worden, zullen wij dergelijke links per ommegaande verwijderen.

Auteursrecht

De door de exploitant van de pagina’s opgestelde inhoud en werkzaamheden op deze pagina’s zijn onderhevig aan het Duitse auteursrecht. Voor de vermenigvuldiging, bewerking, verspreiding en ieder soort gebruik buiten de grenzen van het auteursrecht is de schriftelijke toestemming van de betreffende auteur c.q. opsteller nodig. Downloads en kopieën van deze pagina zijn uitsluitend toegestaan voor privé gebruik, niet voor commercieel gebruik. Voor zover de inhoud op deze pagina niet is opgesteld door de exploitant, worden de auteursrechten van derden in acht genomen. Met name inhoud van derden wordt in die zin aangeduid. Mocht u desondanks een schending van het auteursrecht opmerken, verzoeken wij u om een navenante aanwijzing. Wanneer rechtsschendingen bekend worden, zullen wij dergelijke inhoud per ommegaande verwijderen.

 

 

CONTACTEER ONS

Neem vrijblijvend contact met ons op!

5 + 10 =

Adres

Veldenstraat 14 | 2470 Retie

Magazijn

Kelderbeemd 1 | 2470 Retie

Telefoon

+32 (0) 14 37 22 22

Email

info@presibel.eu